Tajomstvá ôsmich planét - Fabian, Dušan D., 1975- (Albatros Media Slovakia s. r. o., 2022)
Malá kométka letí vesmírom na svoju pravidelnú návštevu k Slnku. Aby sa cestou domov nenudila, rozhodne sa navštíviť planéty slnečnej sústavy. A tak sa kométka zoznámi s krásnou Venušou, láskavou Zemou, bojovným Marsom, nafúkaným Jupiterom, učeným Saturnom a ďalšími planétami, ktoré jej rozpovedia svoj príbeh. Zdroj: Martinus