Nebojme sa ničoho - Riečanská, Lena, 1954- (Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov, 2021)
Čaká na vás desať veselých príbehov, ako ich prežívajú vaši kamaráti. Presvedčíte sa, že ani vysávač, ani zubár či semafor nie sú žiadne strašidlá.