Sága rodu Wingfeatherovcov. kniha druhá, Útek na sever - Peterson, Andrew (i527.net, s.r.o, 2022)
Janner, Tink a Leeli Igibyovci sa nazdávali, že sú obyčajné deti, ktoré vedú normálny život a v ich minulosti sa neskrýva nič nezvyčajné. V skutočnosti sú však stratenými klenotmi Anniery - dedičmi legendárneho kráľovstva za morom -, a odrazu ich každý túži zniesť zo sveta. Aby i prežili, musia utiecť do bezpečia Ľadových prérií.