Encyklopédia fantastických faktov : Náš svet v číslach - Gifford, Clive, 1966-; Šútovec, Andrej (Bratislava : Slovart, spol. s r.o., 2023)
Ste posadnutí štatistikami a rôznymi prehľadmi? Alebo len máte radi čísla? Vychutnajte si túto neobyčajnú knihu plnú číselných údajov o každej oblasti či téme, na akú si len spomeniete - od počtu hviezd vo vesmíre až po množstvo mikróbov žijúcich vo vašom tele a na ňom. Nájdete v nej stovky podivuhodných i zábavných faktov.
Obsahuje register a slovník
Keywords: všeobecnosti a zajímavosti; kuriozity, rekordy a zaujímavosti; populárno-náučné publikácie; publikácie pre deti