Aféra pána Christieho - Gramont, Nina de (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r. o., 2022)
Strhujúci román vychádza zo skutočnej udalosti dodnes neobjasneného zmiznutia slávnej autorky detektívnych románov Agathy Christie v decembri 1926.