Aféra pána Christieho - Gramont, Nina de; Roľko, Patrik (Bratislava : Vydavateľstvo Slovart, spol. s r. o., 2022)
Strhujúci román vychádza zo skutočnej udalosti dodnes neobjasneného zmiznutia slávnej autorky detektívnych románov Agathy Christie v decembri 1926.
Obsahuje stručné údaje o autorke
Na obálke: Román inšpirovaný životom Aghaty Christie
Keywords: Christie, Agatha, -- 1890-1976; 20. storočie; anglické spisovateľky -- 20. storočie; americké romány