Zdánlivé maličkosti - Kameníček, Jan, 1955-; Fencl, Ivo, 1964- (Verbum novum, 2015)
Rady a tipy, ako písať. Kniha je doplnená ukážkami klasických diel s ich rozbormi a analýzami. Súčasťou sú zmienky o vybraných českých autoroch - Karlovi Čapkovi, Franzovi Kafkovi, Jaroslavovi Foglarovi a Ladislavovi Fuksovi.