Terry Pratchett : život v poznámkách pod čarou : oficiální životopis - Wilkins, Rob (Argo, 2023)
Biografia anglického spisovateľa žánru fantasy, ktorý sa preslávil najmä vďaka svojej sérii kníh Úžasná Zemeplocha.