Kryptológovia. 1, Číslo lásky - White, Roseanna M., 1982- (i527.net, s.r.o, 2021)
Po troch rokoch Veľkej vojny je najsilnejšou stránkou Anglicka jeho tajná služba - agenti a experti, ktorí dokážu dešifrovať nemecké telegramy, a tak zistiť plány nepriateľa. Margot de Wildeová v tajnej Miestnosti 40 dešifruje zachytené správy. Drake Elton sa kvôli zraneniu vráti domov, ale prenasleduje ho nepriateľ, ktorý sa ho drží zubami-nechtami. Okamžite ho uchváti bystrá a inteligentná Margot. Musia sa dať dokopy, aby sa zachránili pred tajomstvami, ktoré ich spojili.