Tiene nad Anglickom. 3, Hodina bez výčitiek - White, Roseanna M., 1982- (i527.net, s.r.o, 2020)
Kedysi jeden z najšikovnejších londýnskych zlodejov Barclay Pearce dal zbohom zločinu a svoje schopnosti využíva v prospech vlasti zmietanej vojnou. Jednou z jeho úloh je dohliadať na talentovaného konštruktéra, ktorý pracuje ako hodinár. Po tom, ako zachráni jeho dcéru pri prepadnutí, si začne klásť otázky, čo mu môže priniesť budúcnosť. Evelina Manningová neochvejne sníva o nezávislosti a bojuje za ňu. Jej snúbenec zrušil zásnuby a narukoval na front. Keď sa záhadný záchranca vráti do vily Manningovcov, aby sa od jej otca naučil opravovať hodiny, nedokáže si pomôcť. Začne sa o neho zaujímať.