Kontroverzný tréner : príbehy zo zákulisia slovenského futbalu - Goffa, Vladimír, 1959-; Berzedi, Juraj, 1986- (Petit Press, 2022)
Bývalý futbalista a tréner Vladimír Goffa vnímal svoju prácu ako tvorivý nepokoj. Zbožňoval improvizáciu a prekvapujúce ťahy. Do zaužívanej trénerskej rutiny sa snažil priniesť niečo nové. V knihe rozoberá veci z futbalového zákulisia, o ktorých ľudia často hovoria len pri pive. On ich teraz dáva na povrch. Otvorene a na rovinu.