Poklady Surrey. 1, Starožitníkova dcéra - Ladd, Sarah E., 1978- (Slovenský spisovateľ, a. s., 2022)
Camille Ivernessová vedie otcovo starožitníctvo v biednej londýnskej štvrti a tuší, že exotické predmety z ďalekých krajín sa k nim nie vždy dostávajú legálnou cestou. Keď starožitníctvo prepadne záhadný útočník a zraní ju, jej život sa od základov zmení. Ošetrí ju totiž mladý lekárnik Jonathan Gilchrist, ktorý sa zjaví na scéne hneď po nepríjemnom incidente. Do Camillinho obchodu ho priviedlo podozrenie, že sa v ňom má uskutočniť tajný predaj vzácneho rubínu, ktorý zmizol zo zbierky jeho otca.