Dedička. Druhá časť, Zlodej tulipánu - Danihelová, Majka, 1993- (Venupress, s.r.o, 2023)
Violet má po útoku na knižnicu pocit, že prichádza o hodnoty a stráca pevnú pôdu pod nohami. Jej a tetin plán sa rozpadá. Tajomstvá postupne prenikajú na povrch. Do hry vstupujú hráči, s ktorými nikto nepočítal, a Violet sa ocitá v kolotoči sprisahaní. Je odhodlaná strhnúť nablýskané masky timbletonskej smotánky a odhaliť pravdu o smrti vlastnej rodiny. Srdce ju však zamotáva do pavučiny neprijateľných túžob a neúnosných klamstiev.