Strážcovia Galaxie : najhľadanejší v Galaxii - Scott, Mairghread; Allor, Paul; Caramagna, Joe; Kirchoff, Charlie (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r. o., 2023)
Najodvážnejší hrdinovia galaxie čelia smrtiacim zloduchom a hrôzostrašným nepriateľom a navyše musia vychádzať jeden s druhým.