Komisár Mrodge zasahuje. Ultra nechutné komando - Jobus, Branislav, 1969- (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r. o., 2023)
Komisár Mrodge a jeho tím opäť zasahujú. Mrodgeho fitpobyt v Antarktíde preruší prípad miznúceho piesku na gréckom ostrove Kerkyra. Čo sa to tam deje? Prasa Armando a jeho Ultra nechutné komando musia za každú cenu utajiť svoje nekalé plány.