Havran v okne, Galandia a iné príbehy : gamebook - Mojžišová, Zuzana, 1965- (Artforum, 2021)
Havran v okne, Galandia a iné príhody je pravdepodobne prvý pôvodný slovenský gamebook určený pre detského čitateľa vo veku 10 až 13 rokov. Už samotný spôsob čítania je tak trochu dobrodružstvom. Na začiatku ako sa patrí začne autorka rozprávať príbeh. Ale o chvíľu ho preruší a ponúkne čítajúcim na výber dve možnosti, ako by príbeh mohol pokračovať ďalej. Od toho, ktorú z alternatív si dieťa zvolí, závisí, aký príbeh bude čítať.