Sestra - Fosse, Jon, 1959- (Modrý Peter, 2022)
Kto povedal, že to, čo konajú dospelí je dôležitejšie ako to, čo konajú deti? Kto určil, že prežívanie dospelého človeka je relevantnejšie ako prežívanie dieťaťa?