Tetris : hra, ktorá zmenila dejiny - Brown, Box (Monokel s.r.o, 2022)
Príbeh Tetrisu, majstrovsky zachytený v komiksovom spracovaní naplno ukazuje, že nielen samotná hra, ale aj história jej vzniku môže byť plná napätia, drámy a nečakaných zvratov - o to viac, ak stojí v základoch mnohomiliardového priemyslu.