Volanie močiara - Cali, Davide, 1972- (Slniečkovo, o.z, 2022)
Príbeh adopcie o hľadaní vlastnej identity, o naozajstnej slobode a láske. Ak si šťastný tam, kde si, sme šťastní aj my, píšu rodičia odkazy svojmu adoptívnemu synovi.