Pevnost - Wilson, F. Paul (Francis Paul), 1946- (Nakladatelství XYZ, s.r.o, 2011)
Dej hororového románu sa odohráva v období druhej svetovej vojny v odľahlom priesmyku v Transylvánii, kde čelí nacistická armáda zlu ešte horšiemu, než predstavuje ona sama. Na čo bola postavená pevnosť, z ktorej má jednotka vojakov wehrmachtu a SS komanda strážiť priesmyk? Na čo slúži kríže lemujúce múry pevnosti? Kto alebo čo sa v pevnosti skrýva?