Dráma - Telgemeier, Raina, 1977- (Slovart spol. s r.o, 2023)
Callie zbožňuje dosky, ktoré znamenajú svet. A tak keď sa na jej škole začne pripravovať divadelné predstavenie, je celá šťastná, že dostala na starosti aspoň kulisy. Horšie je, že nádejných divadelníkov brzdí v rozlete školský rozpočet a lístky na predstavenie sa nepredávajú tak, ako by si priali.