Vraniak Albín - Wienk, Zuzana (Albatros, 2022)
Albín bol obyčajné vranie mláďa. Nemal žiadne superschopnosti, šantil a vystrájal s kamarátmi a niekedy sa aj dosť bál. Najviac ho však trápilo, keď niekomu ubližovali. Jedného dňa, keď sa chudákovi Škrupovi prihodil v triede trapas, Albín sa ho pred celým kŕdľom odvážne zastal.