Ako byť zdravý? - Folentová, Veronika, 1987- (N Press, s.r.o, 2022)
Autorka sa desiatich popredných slovenských odborníkov a odborníčok spýtala, ako sa o seba starať, aby sme prežili čo najviac aktívnych rokov v dobrom zdraví bez bolesti a liekov.