Ako byť zdravý? - Folentová, Veronika, 1987-; Benedikovič, Tomáš; Šimíček, Vladimír; Pobuda, Tomáš; Sepp, Dominik (Bratislava : N Press, s.r.o., 2022)
Autorka sa desiatich popredných slovenských odborníkov a odborníčok spýtala, ako sa o seba starať, aby sme prežili čo najviac aktívnych rokov v dobrom zdraví bez bolesti a liekov.
Keywords: zdravie; životný štýl; prevencia; terapia; rozhovory