Mami, oci, každý je výnimočný : príbehy o výnimočných deťoch, o inakosti a rovnosti a o tolerancii - Arslan Šinková, Petra (Fortuna Libri, 2023)
Aj napriek tomu, že sme rozdielni, sme si rovní a každý z nás je výnimočný. Ukážme deťom, že svet je rozmanitý, a práve to ho robí zaujímavým. Vštepujme deťom, že každý z nás tu má svoje miesto a právo cítiť sa prijatý, milovaný a v bezpečí. Inklúzia sa začína v našom srdci.