Bridgerton. 8, Na ceste k sobášu - Quinn, Julia, 1970- (Vydavateľstvo Pandora, 2022)
Gregory Bridgerton, verí v pravú lásku. Je presvedčený, že keď natrafí na ženu svojich snov, bude vedieť, že je to tá pravá. A určite na ňu natrafí. Až na to, že... Bola zamilovaná do iného.