Sága rodu Wingfeatherovcov. Kniha tretia, Netvor v údoliach - Peterson, Andrew (i527.net, s.r.o, 2022)
Stratené klenoty Anniery Janner, Tink a Leeli Igibyovci sa skrývajú pred Gnagom Bezmenným v Zelených údoliach. Majú však veľký problém. Jannerovmu mladšiemu bratovi narástol chvost, sivá srsť, dve špicaté uši a dlhé hrozivé tesáky. Podozrievaví obyvatelia Zelených údolí v ňom okamžite vidia netvora. Janner však pozná skutočnú pravdu. Jeho brat vôbec nie je taký desivý, ako sa zdá.