Ako vypiecť s kúzlami : Monin sprievodca obranným pečením - Kingfisher, T., 1977- (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r. o., 2023)
Štrnásťročná Mona nie je ako mágovia poverení obranou mesta. Nedokáže rozkazovať bleskom ani sa zhovárať s vodou. Ona si skrotila a oživila kvások (Bob je však tak trošku agresívny, a tak ho musia držať pod závorou v pivnici) a jej mágia funguje iba na chlieb. Spokojne si žije v pekárni svojej tety, kde učí tancovať medovníčky. Monin život sa však obráti hore nohami, keď nájde v pekárni mŕtvolu. V uliciach jej mesta straší vrah, ktorý poľuje na ľudí s magickými schopnosťami, a zdá sa, že jeho ďalším cieľom je práve Mona. Ibaže v obkľúčenom meste, náhle zbavenom všetkých mágov, je vrah tou najmenšou z jej starostí...