Tom and Jerry. V tejto knižke sa schováva myš! - Bird, Benjamin, 1978- (Presco Group, a.s. - Ella & Max, 2022)
V tomto úžasnom interaktívnom leporele sa malý čitateľ stane hlavným hrdinom príbehu. Samozrejme, spolu s populárnou kreslenou dvojicou. Zarytí nepriatelia kocúr Tom a myšiak Jerry vtiahnu a zapoja deti priamo do deja! Na stránkach tejto čarovnej obrázkovej knižky budú s Tomom prenasledovať "tú otravnú myš" Jerryho. Ako len toto dopadne?