Dotkni sa abecedy - Hoffstädter, Jana H., 1980- (E.J, 2023)
Táto publikácia je určená na prvé spoznávanie písmen a hlások a ich prepájania. Deti si môžu písmená ohmatať, vyskúšať si ťah rukou podobne, ako keď píšeme do piesku. Zároveň je to hra založená na známom princípe meno, mesto, zviera, vec, no poskytuje oveľa viac možností na rozvíjanie fantázie. Knižka je vymyslená aj na základe poznatkov z prác Martiny Zubákovej, expertky na rozvoj reči a čítania a odbornými konzultáciami k jej tvorbe prispela logopedička a odborníčka na rozvoj reči Ľudmila Mičianová