Drahý Aarone - Zapata, Mariana (Fragment, 2023)
Ruby si ako dobrovoľníčka dopisuje s vojakom v zámorí. Síce ho nepozná, ale čoskoro ich dopisovanie prerastie v oveľa viac. Román americkej autorky je sčasti písaný formou e-mailov a krátkych textových správ.