Drahý Aarone - Zapata, Mariana; Bičíková, Romana, 1986- (Praha : Fragment, 2023)
Ruby si ako dobrovoľníčka dopisuje s vojakom v zámorí. Síce ho nepozná, ale čoskoro ich dopisovanie prerastie v oveľa viac. Román americkej autorky je sčasti písaný formou e-mailov a krátkych textových správ.
Preložené z angličtiny
Český text
Keywords: čeština; americké romány; ľúbostné romány; starší školský vek; Young Adult