Dvojitý zásah - Zapata, Mariana (Fragment, 2023)
Milostný román z prostředí amerického fotbalu. Náhoda znovu svede dohromady dva kamarády z dětství - Biancu a Zaca. Brzy ale zjišťují, že se za ta léta oba v mnohém změnili.