Nemilosrdný rival : Cruel Castaways. 1 - Shen, L. J. (Baronet, 2023)
Nevinný bozk spustí reťazovú reakciu, na konci ktorej Christian Miller, syn gazdinej v bohatej rodine musí odísť zo života Arye Rothovej. Po rokoch je z neho okúzľujúci a ambiciózny právnik, ktorý je odhodlaný zničiť rodinu jeho lásky z detstva...