S láskou, Lukov - Zapata, Mariana (Fragment, 2021)
Romantický príbeh americkej autorky z krasokorčuliarskeho prostredia odhaľuje nielen zákulisie tohto športu, ale potvrdzuje i nepísané pravidlo, že „medzi láskou a nenávisťou je iba tenká vrstva ľadu“.