Sparrow - Shen, L. J.; Povolná, Darina (Praha : Baronet, 2023)
Troy Brennan každý Ír v Bostone pozná to meno. Syn mŕtveho gangstra. Lamač sŕdc s oceľovo modrými očami a tiež môj nový manžel. Sparrow Raynesová to som ja. Moje meno si nikto nepamätal, kým do môjho života nevtrhol Troy. Lenže Troy mi pristrihol krídla. Mám sny, ale pochybujem, že mi niekedy dovolí ich nasledovať. Nemám tušenie, prečo sa rozhodol vziať si ma za ženu. Jedno ale viem: vytáčať tohto chlapa mi nič dobré neprinesie.
Preložené z angličtiny
Český text
Keywords: americké romány; ľúbostné romány; erotické romány