Srdcem proti zdi - Zapata, Mariana (Fragment, 2022)
Román z prostredia amerického futbalu o nevrlom futbalistovi, ktorému hrozí deportácia, a jeho osobnej asistentke, ktorá aj napriek jeho povýšeneckému správaniu nedokáže odolať čaru fyzickej príťažlivosti.