Auris. Zvuk zla - Kliesch, Vincent, 1974- (Mimo zákona, 2022)
Vo štvrtom pokračovaní série Auris sa znova stretávame s forenzným fonetikom Matthiasom Hegelom a autorkou podcastov Julou Ansorgeovou, aby spoločne vyriešili prípad smrti Matthiasovej veľkej lásky. Z jej úmrtia je totiž obvinený jej iba 17-ročný syn, pacient psychiatrickej liečebne...