Múdrosti Ríše stredu - Čaplický, Peter, 1956- (OZ Brána poznania, 2019)
Táto útla knižka je len krátkou upútavkou filozofického bohatstva starovekej Číny a chce zdôrazniť, že múdrosť neostala zabudnutá v prachu minulosti, ale má čo ponúknuť i človeku súčasnosti. Inšpirovať k hlbokému zamysleniu či k predstave obrovskej humánnosti úvah alebo spolu so šálkou voňavého čínskeho čaju pomôcť odbúrať stres a zastaviť tlak dnešného, informáciami presýteného, sveta.