Prípad pre teba a Tigrí tím. Internetoví banditi - Brezina, Thomas, 1963- (Tigrí tím, 2022)
Bea, Luk a Patrik zmeraveli od strachu. Na obrazovke školského počítača sa objavila záhadná zelená tvár a vydiera ich. Dokonca aj v ich tajnom úkryte sa im vyhráža rovnaký internetový bandita.