Super komiks : 250 stran super zábavného čtení. Díl 7 - Litvák, David; Disney, Walt, 1901-1966 (Egmont ČR, s.r.o, 2012)
Obľúbené komiksové príbehy známych postavičiek W. Disneya - káčera Donalda, strýka Držgroša a jeho synovcov, Mickey Mouse a ďalších.