Super komiks : 250 stran super zábavného čtení. Díl 9 - Litvák, David (Disney (Egmont), 2012)
Obľúbené komiksové príbehy známych postavičiek W. Disneya - káčera Donalda, strýka Držgroša a jeho synovcov, Mickey Mouse a ďalších.