Super komiks : 250 stran super zábavného čtení. Díl 14 - Litvák, David; Sieglová, Tereza, 1979- (Disney, 2012)
Obľúbené komiksové príbehy známych postavičiek W. Disneya - káčera Donalda, strýka Držgroša a jeho synovcov, Mickey Mouse a ďalších.