Bohovia Olympu. 5, Krv polobohov - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2018)
Posádka lietajúcej lode Argo II vypláva na svoju poslednú, najťažšiu výpravu. Siedmich polobohov z veľkého proroctva čaká boj s gigantmi, ktorí chcú prebudiť bohyňu Gaiu.