Sumuju za toboju : Jak perežyty biľ rozstavanňa, vidnovyty stosunky ta vidpustyty mynule - Sand, Ilse (Klub simejnoho dozvilľa, 2022)
Ako sa znova zblížiť s človekom, s ktorým sme stratili kontakt alebo od ktorého sme sa odsťahovali? Je možné v narušenom vzťahu získať späť dôveru a úprimnosť? Čo robiť, aby sa vo vzťahu obnovila chémia? A keď už nie je iná možnosť, ako sa správne rozlúčiť? Na tieto, ale i iné otázky hľadá odpovede knižná novinka od Ilsy Sandovej.