Pryhody myšeňaty Despero. Knyžka 2, Kiaroskuro - DiCamillo, Kate, 1964-; Pančenko, Volodymyr; Olejnikov, Igor (Kijev : Ridna mova, 2018)
Kniha rozpráva príbeh o myške Despereaux, ktorá sa podujme zachrániť krásnu ľudskú princeznú pred potkanmi.
Ukrajinský text
Keywords: americké rozprávky; mladší školský vek