Koťačyj putivnyk ničnym nebom - Atkinson, Stuart (ŽORŽ, 2022)
V tejto bohato ilustrovanej knihe sa spolu s mačkou Felicity naučíte rozoznávať fázy mesiaca, súhvezdia a naučíte sa i čo-to o polárnej žiare či Mliečnej ceste. Táto zábavná kniha vám predstaví krásu nočnej oblohy a ukáže vám hviezdy, ako ste ich ešte nevideli.