Sobaky i koty z pohľadu naukovciv - Fischetti, Antonio (ŽORŽ, 2021)
Prečo psy štekajú? A prečo vrtia chvostom radšej doľava ako doprava? Na čo slúžia mačacie fúzy? Môžeme ich hladkať proti srsti? Táto bohato ilustrovaná kniha vás zavedie do sveta obľúbených domácich miláčikov a skúma všetky aspekty ich správania.