Slonotur : Navkolosvitňa pošukovo-rozvažaľna ekspedycija - Cornet, Guillaume (ŽORŽ, 2019)
Putujúce slony vás pozývajú na nezabudnuteľnú cestu okolo sveta. Navštívite množstvo jedinečných miest od mrakodrapov v Sydney, New Yorku a Tokia až po amazonskú džungľu a divoké lesy Madagaskaru. Každá zastávka výletu je príležitosťou pozrieť si pamiatky, spoznať miestnu kultúru, ochutnať národné delikatesy a nájsť stovky zaujímavých detailov.