Finding Cinderella - Hoover, Colleen, 1979- (Simon & Schuster, 2014)
Voľné pokračovanie young adult série Hopeless milostného príbehu študentky a jej spolužiaka, v ktorom hlavnú rolu hrá minulosť oboch zúčastnených. Tento diel je inšpirovaný rozprávkovým príbehom Popolušky.